twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)
Hello This is test Notice...

Monday, May 31, 2010

Testimoni mereka yang telah berjaya

|

"Saya menjalankan perniagaan sendiri,beberapa bulan lepas saya mengalami masalah kewangan yang benar-benar kronik..ansuran kereta beberapa bulan tertunggak, bil eletrik, air, talipon sampai ketahap bila2 masa hendak dipotong.hutang dengan pembekal semakin banyak.Saya cuba pergi ke bank2,tekun dll tempat pinjaman yang diiktiraf tapi hampa.Setiap lepas solat saya berdoa semoga ALLAH memberikan jalan keluar kepada masaalah saya ini. Sungguh tak disangka2 dengan permulaan 2 botol wangian DUNHILL dan HYPNOSE Keluaran AURALIFE yang dibeli dari anak seorang rakan benar2 telah menyelamatkan saya.ALHAMDULILLAH dalam masa 1 minggu kadang2 saya mampu memperolehi rm5,000 dan kini saya memperolihi lebih daripada rm30,000 dlm masa lebih kurang 3 bulan menjalankan perniagaan ini.Kepada anda diluar sana jika ingin merubah kehidupan anda ayuhlah sertai kumpulan kami "
- saudagarAURA


"Pertama kali diperkenalkan dgn auralife saya tiada keyakinan dengan bisnes wangian ini..Bagi saya modal RM240 sebagai agen terlalu mahal dan ramai yang tak mampu, tapi suami saya beria-ia memberi keyakinan kepada saya bahawa kami mampu menjana pendapatan di auralife kerana plan pemasarannya menguntungkan, mudah dan tiada tekanan.. Selepas tiga bulan WOW!! Memang menakjubkan..Pendapatan kami benar2 diluar jangkaan..bukan 4angka sebulan tapi 4angka seminggu wa ckp lu..Salah jangkaan saya yang mengatakan orang susah nak keluarkan RM240 kerana auralife ramai yang berebut2 dan sanggup keluarkan RM25ribu nak jadi stokis..Nampaknya aura minyak wangi ni memang benar2 menjadi.. ALHAMDULILLAH AURALIFE telah MENYINARI KEHIDUPAN kami semua.
Tak kenal tak pakai maka tak cinta dah kenal dah pakai memang tak boleh tinggal punya.. "
- Aura4Life


"wow!!! very interesting. Pertama kali saya jumpa produk minyak wangi yang mempunyai energy yang luar biasa, memberi kesan dan berpanjangan. Tidak lagi letih dan penat apabila bersukan "
- Prof. Hifni Baharuddin


"Saya seorang staf dibank Al Rajhi. Selepas menggunkan minyak wangi Auralife kawan saya menegur bau yang mereka bau dari saya berlainan setiap hari. Mereka hairan kenapa saya mampu pakai minyak wangi yang berlainan setiap hari, tetapi setelah mereka tahu harganya mereka pun menggunakannya dan memperkenalkan kepada kawan yang lain. Secara tak sengaja saya menjadi usahawan dan meraih pendapatan 4 angka sebulan."
- En. Sham -Pengawai Bank


"Keyakinan saya terhadap perfume Auralife bertambah apabila saya memakainya ketika memandu kereta selepas saya berasa mengantuk, sakit dibahagian kening dan juga dibahagian tengkuk leher. Keadaan yang tidak selesa yang saya alami ketika memandu hilang dalam masa yang singkat dan saya berasa lebih segar sepanjang perjalanan saya selpas itu. Kini saya lebih yakin menggunakan perfume Auralife. "
- En. MOhd Nazri Adam- Akauntan


"Saya berasa lebuih segar dan kurang keletihan selepas saya menggunkan perfume Auralife. Minda saya berasa kebih tenang dan relaks. Ternyata perfume Auralife berbeza dengan pewangi yang lain. "
- Pn. Nurazliyanti - Suri Rumah


" " Saya mengalami tekanan kerana menghadapi peperiksaan UPSR. Saya juga selalu murung apabila pulang dari sekolah. Setelah menggunakan minyak wangi Auralife Relak & Genius saya merasa lebih berkeyakinan dan pelajaran saya bertambah baik.
- Adik NUr Anis Shahira - Pelajar7


"Saya pengemar minyak wangi dan kebetulan kawan saya pengeluar minyak wangi Auralife. Pada mulanya saya hanya mencuba sahaja dan setelah memakai minyak wangi ini saya merasa lebih bertenaga dan bersemangat. Kini saya menjadi pengedar dan pendapatan saya mula mencecah 4 angka. "
- En. Nordin - Usahawan


"Pada mulanya saya kurang yakin ketika diperkenalkan oleh rakan saya, tetapi setelah melihat hasil demo minyak wangi Auralife saya menjadi lebih yakin dengan keberkesanan perfume ini dan ianya jauh berbeza dengan perfume yang pernah saya guna. Perfume ini amat selesa dan bau wangi tambahan pula ianya tanpa alkohol dan boleh diguna semasa solat. Kini saya menjadi stokis perfume Auralife. "
- En. Abu Bakar - Usahawan

No comments:

Post a Comment