twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)
Hello This is test Notice...

Friday, September 4, 2015

Apa itu 8Share

Apa itu 8share ?
8Share ialah satu laman web pengiklanan yang dipercayai oleh pengguna laman sosial. Ia sama seperti Churp-churp...

Masa daftar anda dapat RM1.00 dan apa yangg anda perlu buat share iklan pada rakan anda.
Setiap kali org klik bolehlah 20 sen ...
x pe simpan lma2 jadilah bukit.....
Kalau churp-churp RM100.00  baru boleh buat keluar klau 8 share bila sampai RM50.00 ringgit boleh buat keluar.....


MiniLyric Plug-In lirik lagu terbaik

MiniLyrics Adalah Plug-In termasuk salah satu dari Database lirik paling terbaik bagi Nik. Boleh digunakan dengan hampir semua pemain muzik yang anda ada, termasuk iTunes, Winamp dan Windows Media Player. Kemudian, klik pada butang Play dan program secara automatik akan mencari lirik, berdasarkan maklumat yang diberikan oleh tag fail lagu.CARA MEMBUAT BLOG ANDA PRIVATEAdakah anda ingin tahu bagaimana untuk membuat blog anda Private? Secara default  Blogger akan membuat blog anda secara awam, ini bermakna sesiapa sahaja boleh melawat blog anda. Nik akan bagitau langkah-langkah untuk membuat blog anda peribadi. Ia adalah sangat mudah.


Pre Loading untuk bloggerTutorial ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh menambah loading ke blog anda. Ramai daripada anda mungkin melihat dan bagi mereka yang tidakpernah tengok; kesan tambah tutorial ini ke blog  akan ditunjuk  sebelum laman web loading complete sepenuhnya. Nik galakkan semua orang untuk menambah satu daripadanya, kerana ia menjadikan web lebih cantik.
Menambah Contact Widget Untuk Blogspot


Bagi pengguna blogspot, mungkin apabila anda mahu untuk menambah contact form, anda juga boleh mengunakan  EmailMeForm, FoxyForm, dan sebagainya ..
Kini anda tidak perlu menggunakannya lagi. Kerana Blogger kini secara rasmi membuat contact form .E-mel akan dihantar kepada pemilik blog, melalui e-mel  semasa membuat blog.